Over mr. Sunita Bhagwandin

Algemeen

Sunita studeerde Nederlands recht aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. De keuze voor de advocatuur was al vroeg tijdens haar studie gemaakt en in 2008 werd zij beëdigd als advocaat.

Sunita heeft gewerkt bij een advocatenkantoor in Zaandam, waarna zij in Hoorn advocaat-partner is geweest van het kantoor WF Advocaten. In 2018 is zij in haar woongemeente Haarlemmermeer aan de slag gegaan.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten is het hoofdrechtsgebied ‘personen- en familierecht’ geregistreerd. De sub-rechtsgebieden die Sunita uitoefent zijn: omgangsregelingen, ouderschap en erkenning, jeugdbeschermingsrecht, echtscheidingen, alimentatiezaken en mediation. Door de registratie in het register van de Nederlandse Orde van Advocaten, worden minimaal 10 opleidingspunten per jaar gehaald, op het gebied van het personen- en familierecht. Zo wordt de deskundigheid op peil gehouden.

Sunita Bhagwandin als advocaat

“Mijn cliënten waarderen mijn no-nonsense aanpak. Schikken waar mogelijk, procederen indien noodzakelijk. Duidelijke communicatie en een goede vertrouwensrelatie vind ik een belangrijke basis voor een succesvolle samenwerking. Dat leidt tot optimale belangenbehartiging.

Ik begrijp dat juridische conflicten een grote impact hebben op de levens van mensen. Ik vind het daarom belangrijk goede juridische begeleiding te bieden zonder het sociale aspect uit het oog te verliezen.”

Sunita Bhagwandin als mediator

“Als mediator zet ik mij samen met u in om een win-win-situatie te bereiken: door en voor u. Duidelijkheid, gedrevenheid en doelmatigheid kenmerken mij, ook als mediator.

Vanwege mijn jarenlange ervaring als advocaat begrijp ik dat een gezamenlijk gevonden oplossing vaak beter houdbaar is dan een knoop die door een buitenstaander wordt doorgehakt. Mediation is voor mij daarom een manier om bij te dragen aan een mooier vooruitzicht voor alle betrokken partijen.”